ROYAL RENT A CAR

O nama

Osnovna delatnost agencije ROYAL rent a car je iznajmljivanje automobila za Vaše privatne ili poslovne potrebe, kao i za turistička putovanja. Takođe, u mogućnosti smo da vam ponudimo i profesionalnog privatnog vozaca koji vam je na usluzi 24h.

ROYAL rent a car

Naš vozni park čine automobili svetski poznatih proizvođača iz ekonomske i srednje klase, ali i luksuzna klasa vozila koja će svako Vaše putovanje učiniti sigurnim i udobnim. Sva vozila iz ponude su klimatizovana i opremljena najsavremenijom opremom, a posebnu pažnju poklanjamo održavanju urednosti i čistoće vozila.

Preuzimanje i vraćanje vozila moguće je na Aerodormu “Nikola Tesla” Beograd ili na dogovorenoj adresi na teritoriji Srbije . U cenu najma uvek je uključeno kasko osiguranje bez učešća, zeleni karton i AMSS pomoć na putu 00-24h. Dostava vozila na željenu adresu u Beogradu ili aerodrom se ne naplaćuje, dok se dostava vozila van grada vrši uz doplatu.

Korisnici prilikom iznajmljivanja vozila moraju posedovati važeću vozačku dozvolu, kao i ličnu kartu ili pasoš. Prilikom iznajmljivanja vozila potrebno je ostaviti depozit od 100 eur, a za duži zakup vozila se iznajmljuju bez depozita. Za stalne klijente i dugoročne najmove odobravamo poseban popust.

U našoj firmi možete besplatno preuzeti sedište za dete, GPS navigaciju, zimske gume, lance za sneg i drugu opremu koja Vam je potrebna.

Svim pravnim licima i preduzetnicima, ROYAL rent a car nudi posebne pogodnosti za dugoročni najam, kao i mogućnost “operativnog lizinga” koji se smatra daleko najpopularnijim oblikom posedovanja vozila u poslovnom svetu. Ova usluga nudi vozilo na određeni vremenski period, sa preciziranom kilometražom, uz nepromenjenu mesečnu ratu. Nakon isteka ugovora vozilo može da se vrati ili da se zameni za novo, modernije vozilo.

Naše cene su bez dodatnih i skrivenih troškova!

Kontaktirajte nas

Svaki dan: 00-24h

+381 65 210 2100

+381 65 290 2196

Milana Rakica 33, Beograd